Beyaz Oturma Odası

Beyaz Oturma Odası

Genellikle salon ve koridor gibi alanlarda temizliği saflığı ve sadeliği ön plana çıkarmak amacıyla beyaz renklere ağırlık verilir.Dekor kısmında ise bu rengi dengelemek için mobilyalar ve diğer ev gereçleri koyu renklerde tutulur.Beyaz ve mavi ya da beyaz ve ahşap uyumu genellikle ön plana çıkar.Yeni malzemelerin üretilmesiyle de lake ve beyaz son yıllarda rağbet edilen ürünler arasında olmuştur.

Genellikle bu mekanlarda parke koyu renklerde olur.Yine de iç mimar en doğru kararı verecektir.
Öncelikle renk konusu tamamen göreceli bir konudur.İnsanlar kendi sevdikleri renkleri yaşadıkları ortamlarda görmek isterler.

Siz kendi evinizde hangi rengi görmek istiyorsanız bunu çalışacağınız iç mimara bildirerek bu yönde tasarımlar yapmasını isteyebilirsiniz.
Nou İç Mimarlık ofisi olarak hangi renk olursa olsun sizler için 3boyutlu görsel hazırlıyoruz.Evinizde,ofisinizde nasıl duracağını merak ediyorsanız doğru yerdesiniz.
Ayrı ayrı beyaz salon dekorasyonları için size görseller hazırladık.Hangisini beğenirseniz beğenin uygulamaya hazırız.
Beyaz oturma odalarında genellikle mavi ve gri ağırlık ya da kişinin zevkine göre ahşap çalışmaları yapılır.


                                      https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/kisi/icmimar


Yorumlar

  1. Petekleri aç kapa yapmayın. Güneş almıyorsa eğer yine olur. Su kaçağı varsa eğer duvarlar nem yapar bu da rutubete sebep olur. Çözüm bulamazsanız eğer nem alma cihazı kullanın

    YanıtlaSil

Yorum Gönder